Υγεία

Κινέζικα γενόσημα αμφιβόλου ποιότητας!

Προβληματισμός επικρατεί σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες σχετικά με την ποιότητα των γενόσημων φαρμάκων που παράγονται σε χώρες όπως στην Κίνα, στην Ινδία κ.λ.π.

Είναι ενδεικτικό ότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν επιστήμονες του American Enterprise Institute for Public Policy Research σε 2.121 γενόσημα, υπήρξαν σοβαρές αμφιβολίες για τα φάρμακα που παράγονται σε τρίτες χώρες ως προς την ποιότητα τους, γεγονός που ενισχύεται κι από τους πλημμελείς ελέγχους που γίνονται στις χώρες παραγωγής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα