Site icon NewsIT
13:30 | 19.05.17

Κόκκινο κρέας: Με κίνδυνο θανάτου από 9 (!) διαφορετικές παθήσεις το συνδέουν οι επιστήμονες

Newsit Newsroom

Όσο περισσότερο κόκκινο κρέας τρώει κανείς, τόσο αυξάνεται ο κίνδυνος πρόωρου θανάτου από εννέα διαφορετικές παθήσεις, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική μελέτη.

Ειδικότερα, η μεγάλη κατανάλωση τόσο σε επεξεργασμένο, όσο και μη επεξεργασμένο κόκκινο κρέας (μοσχάρι, αρνί, χοιρινό), αυξάνει τον κίνδυνο θανάτου από…

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr
 

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version