Υγεία

Κορονοϊός: «Fake news η επιλογή ασθενών για ΜΕΘ στη Θεσσαλονίκη»

Ανακοίνωση – απάντηση σε δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι γίνεται επιλογή ασθενών για εισαγωγή σε ΜΕΘ λόγω του μεγάλου προβλήματος κορεσμού σε Εντατικές στη Βόρεια Ελλάδα, εξέδωσε η Διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ).

Την ίδια στιγμή, για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που έχει προκληθεί από την πίεση των νοσοκομείων στη συμπρωτεύουσα, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη με τους Διοικητές των νοσοκομείων Μακεδονίας και Θράκης.

Δείτε τη συνέχεια στο iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Τα σημεία του σπιτιού όπου «κρύβεται» η τοξική μούχλα και τα σημάδια που δεν πρέπει να αγνοήσετε
Τι δείχνει νέα μακροχρόνια μελέτη για τις επιπτώσεις της μούχλας στην παιδική ηλικία, ποιοι χώροι του σπιτιού θεωρούνται υψηλού κινδύνου και πώς μπορείτε να προστατευτείτε.
Young woman cleaning her bathroom, doing some laundry, cleaning the bathroom, cleaning with a yellow cloth, taking care of the cleanliness of her house, woman has blonde hair, clean house is beautiful, clothes are washed, woman putting clothes into the washing machine, girl wearing a pink shirt.