Υγεία

Κορονοϊός: Από «φινιστρίνι» θα δίνονται τα φάρμακα από τα Φαρμακεία – Εγκύκλιος Κικίλια

Δυνατότητα στον φαρμακοποιό να εξυπηρετεί τους πολίτες μέσω ειδικής θυρίδας, ώστε να μειώνεται η πιθανότητα διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, γίνει νέα εγκύκλιος που εξέδωσε ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Με σκοπό την ασφαλέστερη επαφή μεταξύ ασθενών και φαρμακοποιών, ώστε να περιορίζεται η διασπορά του κορωνοϊού COVID-19, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, εξέδωσε νέα εγκύκλιο σύμφωνα με την οποία οι συναλλαγές στα φαρμακεία θα μπορούν να γίνονται πλέον  και μέσω ειδικής θυρίδας, χωρίς ο πελάτης να εισέρχεται στο εσωτερικό.

Διαβάστε στο Iatropedia.gr τι αναφέρει η εγκύκλιος Κικίλια για τα φαρμακεία

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Τι είναι το αλλεργικό σοκ από το οποίο πέθανε ο 46χρονος στο Ναύπλιο: Πότε ένα τσίμπημα γίνεται απειλητικό για τη ζωή
Το αλλεργικό σοκ είναι μια έντονη και γενικευμένη αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος. Εμφανίζεται όταν ο οργανισμός αντιδρά υπερβολικά στο δηλητήριο του εντόμου
Most people suffer from skin allergies. The skin is quite dry and easily irritated. Just washing dishes, washing clothes, sometimes dry hands and rashes. Pay attention to your hands, which are the areas where chemicals are frequently touched.