Υγεία

Κορονοϊός Διατροφή: Τι να προσέχετε στον χειρισμό και το μαγείρεμα τροφών για να είστε ασφαλείς

Με βάση τα μέχρι τώρα επιστημονικά δεδομένα, δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι τα τρόφιμα αποτελούν πηγή ή δίοδο μετάδοσης του νέου κορωνοϊού.

Επιστήμονες και αρχές σε όλο τον κόσμο, που παρακολουθούν την εξάπλωση του κορονοϊού, δεν έχουν αναφέρει περιπτώσεις μετάδοσης του ιού μέσω των τροφίμων.

Ωστόσο το Κεντρικό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας του ΕΟΔΥ συστήνει κάποιες βασικές πρακτικές υγιεινής κατά τον χειρισμό και την προετοιμασία των τροφίμων.

Διαβάστε στο Iatropedia.gr τι να προσέχετε στον χειρισμό και το μαγείρεμα για να είστε ασφαλείς από τον κορονοϊό

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα