Υγεία

Κορονοϊός: Επικοινωνία στα ελληνικά με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας – Πατήστε ΕΔΩ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εδώ και λίγο καιρό ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.) έχει δημιουργήσει μια νέα πλατφόρμα απευθείας online επικοινωνίας με οποιονδήποτε πολίτη θέλει να ρωτήσει κάτι σχετικά με τον κορονοϊό.

Έτσι, ο ευρωπαϊκός κλάδος του Π.Ο.Υ. διαθέτει σε όλους τους ευρωπαίους πολίτες την πλατφόρμα HealthBuddy.

Μπείτε στο Iatropedia.gr για να δείτε πώς να “μιλήσετε” απευθείας με τον Π.Ο.Υ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Κότσι, πόνος στο πέλμα και αστράγαλος: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις παθήσεις του ποδιού
Οι συχνότερες παθήσεις του άκρου ποδός, τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσετε και οι νέες ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές που επιτρέπουν ταχύτερη επιστροφή στην καθημερινότητα.
Πηγή φωτό: iStock