Υγεία

Κορονοϊός: Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συνέστησε τη χρήση του εμβολίου της εταιρείας Valneva

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συνέστησε σήμερα τη χρήση του εμβολίου κατά του κορονοϊού της γαλλικής φαρμακευτικής εταιρίας Valneva. Η υπηρεσία του ΟΗΕ συνέστησε επίσης τη χορήγηση δεύτερης αναμνηστικής δόσης σε άτομα που διατρέχουν υψηλό κίνδυνο σοβαρής νόσησης.

Ωστόσο αυτή δεν αποτελεί μια γενική σύσταση εμβολιασμού όλων των ενηλίκων, και αποσκοπεί στην αποτροπή σοβαρής νόσησης και θανάτου ανθρώπων που διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο, ανέφερε.

Οι συστάσεις ακολουθούν τη σύγκληση της Στρατηγικής Συμβουλευτικής Ομάδας Εμπειρογνωμόνων (SAGE) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας την περασμένη εβδομάδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Καρκίνος του Προστάτη: Πώς η σύγχρονη διάγνωση και η ρομποτική χειρουργική αλλάζουν τα δεδομένα
Γράφει ο Δρ. Κομνηνός Α. Χρήστος, Χειρουργός - Ουρολόγος – Ανδρολόγος, Διευθυντής Κέντρου Ρομποτικής και Προηγμένης Χειρουργικής Ουρολογίας και Ανδρολογίας, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών
Two Surgeons Observing High-Precision Programmable Automated Robot Arms Operating Patient In High-Tech Hospital. Robotic Limbs Performing Complicated Nanosurgery, Doctors Looking At Vitals On Monitor.
Κλινική έρευνα: HACRO και ΕΚΠΑ συνεργάζονται για την εκπαίδευση της επόμενης γενιάς επαγγελματιών
Το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του HACRO και του ΠΜΣ «Κλινικές Μελέτες: Σχεδιασμός και Εκτέλεση» του ΕΚΠΑ ενισχύει τη σύνδεση της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης με την πρακτική της κλινικής έρευνας και την αγορά εργασίας.
Κλινική έρευνα: HACRO και ΕΚΠΑ συνεργάζονται για την εκπαίδευση της επόμενης γενιάς επαγγελματιών
Η νέα εποχή στην Aξονική Tομογραφία: Πώς η Tεχνολογία Kαταμέτρησης Φωτονίων (Photon Counting CT) αλλάζει τη διάγνωση και τη διαχείριση των ασθενών
Γράφει ο Αρκάδιος Ρουσάκης, Ακτινολόγος, Διευθυντής Τμήματος Αξονικής και Μαγνητικής Τομογραφίας & Μέτρησης Οστεοπόρωσης, ΥΓΕΙΑ
Modern CT scanner or MRI machine in a hospital radiology center. Diagnostic equipment in a medical lab.