Υγεία

Κορονοϊός: Ποιες είναι οι συστάσεις του καθηγητή Σ.Τσιόδρα για τα αντιπυρετικά – Τι είπε για τους ασθενείς και τους θανάτους

Στα 49 έφτασαν τα νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο. Οχτώ διαδωληνωμένοι, δέκα άνθρωποι πήραν εξιτήριο. Νέα έκκληση του Σωτήρη Τσιόδρα για περιορισμό στις μετακινήσεις, αλλά και διευκρινίσεις για τη φαρμακευτική αγωγή ανθρώπων που έχουν πυρετό.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, καθηγητής παθολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας, ανακοίνωσε 103 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 331. Εκθετική αύξηση των κρουσμάτων διαπιστώνουν οι αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες, δηλαδή υπάρχει γεωμετρική πρόοδος.

Δείτε τη συνέχεια στο iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα