Υγεία

Lamisil: Ασπίδα προστασίας ενάντια στους μύκητες των ποδιών

Το Lamisil είναι μία πρωτοποριακή, εύκολη και αποτελεσματική θεραπεία για τις δερματομυκητιάσεις ποδιών! Πρόκειται για μία σειρά προϊόντων που βασίζεται στη μυκητοκτόνο δράση της τερβιναφίνης.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Καινοτομία στη γκάμα αποτελεί το Lamisil Once στηρίζεται σε ένα μοναδικό σύστημα διοχέτευσης του φαρμάκου στο δέρμα. Με μία μόνο εφαρμογή, η κατοχυρωμένη με ευρεσιτεχνία μορφή του, σχηματίζει ένα σχεδόν αόρατο φιλμ απελευθερώνοντας βαθιά μέσα στο δέρμα όλη την ποσότητα τερβιναφίνης, που χρειάζεται για την αποτελεσματική εξόντωση των μυκήτων που προκαλούν το «Athlete’s Foot».

Οι έρευνες δείχνουν ότι οι ασθενείς χρειάζονται μία απλή, γρήγορη και αποτελεσματική λύση για τις μυκητιάσεις των ποδιών. Το Lamisil Once έχει ειδικά σχεδιαστεί για να ικανοποιήσει τις ανάγκες αυτές και να αλλάξει ριζικά τον τρόπο αντιμετώπισης αυτής της πάθησης. Για τη θεραπεία απαιτείται μια μόνο εφαρμογή, και στα δύο πόδια. Δρα για τις επόμενες 13 ημέρες, απαλλάσσοντας τους ασθενείς από την ανάγκη καθημερινής εφαρμογής φαρμάκων.

Η σειρά προιόντων περιλαμβάνει επίσης το Lamisil Dermgel και το Lamisil Spray, που είναι για χρήση 1 με 2 φορές την ημέρα επι μία εβδομάδα. Διατίθενται μόνο από φαρμακεία και συνίσταται η χρήση τους σε ενήλικες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Κατάψυξη ωαρίων: Μόδα ή εργαλείο;
Η ταχεία εξέλιξη της αναπαραγωγικής ιατρικής τα τελευταία χρόνια έχει προσφέρει νέες επιλογές στις γυναίκες που επιθυμούν να διατηρήσουν...
Closeup shot of an unrecognizable pregnant woman holding an ultrasound scan
Μυστήριο με τον χανταϊό στο κρουαζιερόπλοιο MV Hondius: Τα αναπάντητα ερωτήματα για τη σπάνια μετάδοση μεταξύ ανθρώπων
Μιλώντας στο iatropedia.gr, η Καθηγήτρια Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής του ΕΚΠΑ, Ντόρα Ψαλτοπούλου, δεν αποκλείει την πιθανότητα ο ιός να έχει αλλάξει τον τρόπο «συμπεριφοράς» του
κρουαζιερόπλοιο