Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Η σωστή η ομελέτα ΔΕΝ θέλει γάλα – Δείτε γιατί…

Η σωστή η ομελέτα ΔΕΝ θέλει γάλα – Δείτε γιατί…

Τα καλής ποιότητας αυγά δεν χρειάζονται πολλά επιπλέον συστατικά για μια νόστιμη ομελέτα.

Εάν συνηθίζετε να βάζετε γάλα στα αυγά όταν τα χτυπάτε για να φτιάξετε ομελέτα, καλό θα ήταν να το σταματήσετε.

Το γάλα δεν κάνει τα αυγά πιο κρεμώδη, πιο αφράτα, ούτε και “γεμίζει το πιάτο με περισσότερη ομελέτα”. Το μόνο που πραγματικά πετυχαίνει το γάλα είναι να αραιώσει τη γεύση των αυγών, καθιστώντας τα πιο “ελαστικά” και άχρωμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Υγεία Τελευταίες ειδήσεις