Η ακατέργαστη ζάχαρη δεν είναι εντελώς… ακατέργαστη βέβαια, αλλά σίγουρα είναι σε πιο “αγνή” μορφή από την κλασική, λευκή κρυσταλλική ζάχαρη. Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr
Λευκή VS καστανή ζάχαρη: Ποια είναι τελικά πιο υγιεινή;
Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να χρησιμοποιούν την ακατέργαστη ζάχαρη αντί της επεξεργασμένης. Έχετε αναρωτηθεί, όμως, πότε αν η καφέ (ή μαύρη) ζάχαρη είναι όντως τόσο πιο καλή για την υγεία σας, όσο, ίσως, σας έχει “πείσει” το marketing για το κάθε είδος;
Τριχόπτωση: Τι να προσέχετε κάθε φορά που κάνετε ντους
Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο στις αργίες του Πάσχα αν και υπάρχουν 4 στο νομό
Άνοια: Οι 7 βασικές συνήθειες που μπορεί να μειώσουν τον κίνδυνο εμφάνισης και όσα πρέπει να γνωρίζετε
Διατροφή: Πώς μπορείτε να τρώτε υγιεινά αν δεν έχετε πολύ χρόνο στη διάθεσή σας
Υγεία Τελευταίες ειδήσεις