Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Λευκή VS καστανή ζάχαρη: Ποια είναι τελικά πιο υγιεινή;

Λευκή VS καστανή ζάχαρη: Ποια είναι τελικά πιο υγιεινή;

Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να χρησιμοποιούν την ακατέργαστη ζάχαρη αντί της επεξεργασμένης. Έχετε αναρωτηθεί, όμως, πότε αν η καφέ (ή μαύρη) ζάχαρη είναι όντως τόσο πιο καλή για την υγεία σας, όσο, ίσως, σας έχει “πείσει” το marketing για το κάθε είδος;

Η ακατέργαστη ζάχαρη δεν είναι εντελώς… ακατέργαστη βέβαια, αλλά σίγουρα είναι σε πιο “αγνή” μορφή από την κλασική, λευκή κρυσταλλική ζάχαρη. Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr
 

Υγεία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε