οι μεσήλικες που κατανάλωναν τις μεγαλύτερες ποσότητες κόκκινου κρέατος είχαν 19% περισσότερες πιθανότητες να διαγνωστούν με καρκίνο του νεφρού, σε σχέση με εκείνους που κατανάλωναν τις μικρότερες ποσότητες σύμφωνα με τα αποτελέσματα μελέτης Αμερικανών επιστημόνων σε δείγμα χιλιάδων ανθρώπων.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com
Με μέτρο το κόκκινο κρέας – Δεν είναι αθώο
Όσοι καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες κόκκινου κρέατος, ενδέχεται να κινδυνεύουν περισσότερο να εμφανίσουν κάποιες μορφές καρκίνου του νεφρού.
Ο Βασιλικός πολτός και οι άγνωστες ευεργετικές επιδράσεις του στην υγεία
«Εμένα ένα SMS μου έσωσε τη ζωή»: Η ιστορία της κυρίας Παππά που μίλησε για το Πρόγραμμα «Προλαμβάνω»
Άνοια: Σημαντικό πρώιμο σύμπτωμα που οι περισσότεροι δεν παίρνουν ποτέ στα σοβαρά
Η βιταμίνη D συμβάλλει στην προστασία κατά του καρκίνου – Τα στοιχεία της έρευνας με Έλληνα επικεφαλής
Υγεία Τελευταίες ειδήσεις