Η παγίδα όταν ξεπαγώνετε το κοτόπουλο: Πότε δημιουργούνται επικίνδυνα βακτήρια!
Ο καλύτερος και πιο υγιεινός τρόπος για την προετοιμασία/μαγείρεμα του κρέατος από κοτόπουλο είναι όταν είναι φρέσκο, αλλά αν δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, θα πρέπει τουλάχιστον να το παγώσετε και να το ξεπαγώσετε σωστά.
Εκείνοι που έπιναν συστηματιοκά αλκοόλ, υπέστησαν εγκεφαλικό σε μέση ηλικία 64 ετών, σε σύγκριση με τα 75 έτη για όσους δεν έπιναν πολύ, μια διαφορά έντεκα ετών