Η παγίδα όταν ξεπαγώνετε το κοτόπουλο: Πότε δημιουργούνται επικίνδυνα βακτήρια!
Ο καλύτερος και πιο υγιεινός τρόπος για την προετοιμασία/μαγείρεμα του κρέατος από κοτόπουλο είναι όταν είναι φρέσκο, αλλά αν δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, θα πρέπει τουλάχιστον να το παγώσετε και να το ξεπαγώσετε σωστά.
Διατροφικές συνήθειες που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εμφάνιση και διαχείριση της αιμορροϊδοπάθειας, πόσο βοηθά μία αλλαγή στη διατροφή και στην καθημερινότητά μας και απλές συμβουλές
Ο Έλληνας καρδιοχειρουργός που άφησε πίσω του την Αμερική για να γιατρέψει καρδιές στην Ελλάδα, μιλά στο newsit.gr για το πάθος της επιστροφής στην πατρίδα.