Η παγίδα όταν ξεπαγώνετε το κοτόπουλο: Πότε δημιουργούνται επικίνδυνα βακτήρια!
Ο καλύτερος και πιο υγιεινός τρόπος για την προετοιμασία/μαγείρεμα του κρέατος από κοτόπουλο είναι όταν είναι φρέσκο, αλλά αν δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, θα πρέπει τουλάχιστον να το παγώσετε και να το ξεπαγώσετε σωστά.
Μεγάλη μελέτη αποκαλύπτει ότι η υπέρταση σχεδόν διπλασιάστηκε στους κάτω των 19 ετών από το 2000 – Η παχυσαρκία φαίνεται ως ο βασικός παράγοντας πίσω από αυτή την παγκόσμια αύξηση
Η έκθεση καλεί σε άμεση και συντονισμένη δράση για την κάλυψη των υφιστάμενων κενών και τη διασφάλιση πρόσβασης όλων των παιδιών και νέων σε ποιοτική, εξατομικευμένη φροντίδα ψυχικής υγείας
Εκείνοι που έπιναν συστηματιοκά αλκοόλ, υπέστησαν εγκεφαλικό σε μέση ηλικία 64 ετών, σε σύγκριση με τα 75 έτη για όσους δεν έπιναν πολύ, μια διαφορά έντεκα ετών