Υγεία

Μπαράζ ανακοινώσεων των νοσοκομειακών γιατρών για την “αστυνομική βία” κατά συναδέλφου τους στο Θριάσιο

Μπαράζ ανακοινώσεων εξέδωσαν οι Ενώσεις των νοσοκομειακών γιατρών νοσοκομείων της χώρας, για το επεισόδιο "αστυνομικής αυθαιρεσίας" που έλαβε χώρα στις 17 Αυγούστου, στην Ψυχιατρική Κλινική του Θριάσιου νοσοκομείου.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το επεισόδιο στο Θριάσιο δεν είναι μεμονωμένο, αλλά έρχεται ως παρεπόμενο μιας σειράς περιστατικών αυθαιρεσίας και αστυνομικής βίας των τελευταίων χρόνων, λένε οι γιατροί, οι οποίοι ζητούν από το Υπουργείο Υγείας να λάβει μέτρα.

Δείτε επίσης – Θριάσιο: ‘Αγριος καυγάς στην Ψυχιατρική Κλινική, όταν γιατρός ζήτησε από αστυνομικούς να μην οπλοφορούν

Δείτε τις ανακοινώσεις:

‘Ένωση Ιατρών Νοσοκομείου Λέρου: “Η “ασφάλεια του πολίτη” χρησιμοποιείται ως όχημα για τον περιορισμό των δικαιωμάτων του”

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου Λέρου – Κέντρου Υγείας Πάτμου, Λειψών, Αγαθονησίου καταγγέλλει ομόφωνα, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την “τραμπούκικη, αυταρχική συμπεριφορά αστυνομικών φρουρών και ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ κατά της συναδέλφου και πρόεδρου της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Ιατρών Ελλάδας, Αφροδίτης Ρέτζιου στο Θριάσιο”

Διαβάστε τη συνέχεια στο iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Έδωσαν «μαγικά μανιτάρια» σε 80χρονη ασθενή με Αλτσχάιμερ στη Βραζιλία και βελτιώθηκε προσωρινά η κατάστασή της
Παρά την «παροδική λειτουργική βελτίωση» της ασθενούς, οι επιστήμονες προειδοποιούν: «Μην δοκιμάσετε να χορηγήσετε στο σπίτι την ουσία σε ασθενείς με νόσο Αλτσχάιμερ»
Sad senior old woman. Lonely from loss or sick with headache. Upset patient in retirement home with stress or pain. Alzheimer, depression, senility or dementia. Disorder, migraine or insomnia.
Laser για μυωπία το καλοκαίρι: Μύθοι και αλήθειες για την ιδανική εποχή της επέμβασης
Οι σύγχρονες διαθλαστικές επεμβάσεις με λέιζερ επιτρέπουν γρήγορη ανάρρωση και ασφαλή αποθεραπεία όλο τον χρόνο, αρκεί να τηρούνται οι μετεγχειρητικές οδηγίες και η σωστή προστασία των ματιών
Πηγή φωτό: iStock
Hydra Shot και New Born C: Το δίδυμο της λάμψης για υγιή και ανανεωμένη επιδερμίδα το καλοκαίρι
Η βαθιά ενυδάτωση και η αντιοξειδωτική προστασία συνδυάζονται σε δύο σύγχρονες, μη επεμβατικές θεραπείες που χαρίζουν άμεσα φωτεινότητα, φρεσκάδα και νεανική όψη στην επιδερμίδα
Πηγή φωτό: iStock