Όλες τις τελευταίες πληροφορίες για την αποτελεσματικότητα δεκάδων θεραπειών και εμβολίων που δοκιμάζονται ενάντια στον κορωνοϊό, συνοψίζει ως ομιλητής στο συνέδριο Webinar του Ιδρύματος Ωνάση, ο καθηγητής παθολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας.
Σε διαδικτυακή συζήτηση, στο πλαίσιο του συνεδρίου Webinar* «Ο COVID-19 και η επίδραση του στο μεταμοσχευτικό τοπίο», το οποίο πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18.5.2020, ο λοιμωξιολόγος και υπεύθυνος ενημέρωσης για τον νέο κορωνοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας μίλησε για τις δεκάδες προσπάθειες εύρεσης αποτελεσματικών θεραπευτικών σχημάτων και εμβολίων για την αντιμετώπιση του ιού.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο καθηγητής κ. Τσιόδρας ανέλυσε στο κοινό, όλες τις διαθέσιμες μέχρι σήμερα πειραματικές θεραπείες και τα αποτελέσματά τους, αλλά και τις επιστημονικές προσπάθειες για την παραγωγή εμβολίων. Όπως είπε, αυτή τη στιγμή ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εγκρίνει τις διαδικασίες ανεύρεσης νέων φαρμάκων με κλινικές μελέτες, σε κάποιες από τις οποίες συμμετέχει και η χώρα μας.
Δείτε τη συνέχεια στο iatropedia.gr