Υγεία

Οι μύκητες απειλούν την παγκόσμια υγεία

Την στιγμή που διαβάζετε το ρεπορτάζ αυτό βρίσκονται σε εξέλιξη 7 μεγάλες επιδημίες σε ολόκληρο τον κόσμο που έχουν προκληθεί από μύκητες.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια κοινή έρευνα Αμερικάνων και Άγγλων επιστημόνων, αναδεικνύει ένα μεγάλο πρόβλημα. Τους μύκητες που πλέον μοιάζουν να απειλούν την παγκόσμια Υγεία. Οι επιστήμονες λοιπόν τονίζουν ότι αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των ασθενειών που οι μύκητες προκαλούν στο ζωικό βασίλειο, στα άγρια φυτά, αλλά και στις γεωργικές καλλιέργειες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Η πρόωρη γέννηση διακόπτει την ωρίμανση του εγκεφάλου, διαπιστώνει έρευνα με επικεφαλής Έλληνες επιστήμονες
Eπιχείρησαν να αναζητήσουν την εξήγηση για την αναπτυξιακή πορεία των πρόωρων παιδιών στο επίπεδο των κυττάρων και των γονιδίων τους, εκεί όπου οι συνήθεις απεικονιστικές εξετάσεις δεν μπορούν να δώσουν απαντήσεις
Αξονική εγκεφάλου