Σύμφωνα με Πορτογάλους ερευνητές, ο κίνδυνος εκδήλωσης της νόσου σε όσους πίνουν καφέ είναι κατά 1/3 χαμηλότερος.
Διαβάστε περισσότερα στο ανανεωμένο Iatropedia.gr
Πιο δημοφιλή
Πιο σχολιασμένα
Όσοι συνηθίζουν να καταναλώνουν καφέ δεν απολαμβάνουν μόνο το καφεδάκι τους αλλά και την προστασία που παρέχει έναντι της νόσου του Πάρκινσον.
Σύμφωνα με Πορτογάλους ερευνητές, ο κίνδυνος εκδήλωσης της νόσου σε όσους πίνουν καφέ είναι κατά 1/3 χαμηλότερος.
Διαβάστε περισσότερα στο ανανεωμένο Iatropedia.gr