Όσοι συνηθίζουν να καταναλώνουν καφέ δεν απολαμβάνουν μόνο το καφεδάκι τους αλλά και την προστασία που τους παρέχει έναντι της νόσου του Πάρκινσον: Σύμφωνα με Πορτογάλους ερευνητές, ο κίνδυνος εκδήλωσης της νόσου σε όσους πίνουν καφέ είναι κατά 1/3 χαμηλότερος.
Οι… «πιστοί» του καφέ είναι καλύτερα προστατευμένοι έναντι της νόσου Πάρκινσον σε σύγκριση με όσους δεν πίνουν το διάσημο ρόφημα, συμπεραίνουν Πορτογάλοι ερευνητές.
Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr