Υγεία

ΠΟΕΔΗΝ για νοσοκομείο Αμαλιάδας: “… και ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!”

Μετά την αναστολή λειτουργίας της Παθολογικής κλινικής, αναστέλλεται με εντολή Διοικητή και η λειτουργία των Εξωτερικών Τακτικών Ιατρείων του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, λόγω μείωσης του ιατρικού προσωπικού, καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ.

Τραγική είναι η αποστελέχωση του νοσοκομείου Αμαλιάδας, όπως καταγγέλλει η Πανελλήνια Ένωση Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), ο πρόεδρος της οποίας, κ. Μιχάλης Γιαννάκος, σχολιάζει σκωπτικά: “Ο τελευταίος γιατρός να κλείσει την πόρτα του Νοσοκομείου”.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Από τα νοσοκομεία των γκέτο στις ΗΠΑ στα χειρουργεία του «Υγεία»: Ο Γρηγόρης Παττακός μιλά για την επιστροφή στην πατρίδα
Ο Έλληνας καρδιοχειρουργός που άφησε πίσω του την Αμερική για να γιατρέψει καρδιές στην Ελλάδα, μιλά στο newsit.gr για το πάθος της επιστροφής στην πατρίδα.
Η Γιάννα Σουλάκη με τον Γρηγόρη Παττακό
2
Το «Ηλιτόμηνον» στο πλευρό των γονιών με πρόωρα μωρά – Μονάδες οικογενειοκεντρικής φροντίδας και το πρόγραμμα εκπαίδευσης «NeuBriC»
Το «Ηλιτόμηνον» είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε από μία οικογένεια που βίωσε την εμπειρία της πρόωρης γέννησης...
Το «Ηλιτόμηνον» στο πλευρό των γονιών με πρόωρα μωρά – Μονάδες οικογενειοκεντρικής φροντίδας και το πρόγραμμα εκπαίδευσης «NeuBriC»