weather-icon °C AΘΗΝΑ

Πώς να μαγειρεύετε τα μακαρόνια για να ρίξετε το σάκχαρο

Πώς να μαγειρεύετε τα μακαρόνια για να ρίξετε το σάκχαρο

Το μαγείρεμα των ζυμαρικών από την προηγούμενη μέρα και στη συνέχεια η επαναθέρμανσή τους πριν το σερβίρισμα την επόμενη μέρα, μετατρέπει ένα το απλό άμυλο που περιέχουν σε ανθεκτικό άμυλο.

Αυτό αποτελεί ωφέλιμη ίνα για το έντερο και μπορεί να περιορίσει τις αυξομειώσεις στο σάκχαρο του αίματος. Το υψηλό σάκχαρο αίματος αυξάνει τον κίνδυνο διαφόρων απειλητικών για τη ζωή παθήσεων.

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

#TAGS MM