Υγεία

Πως τα φρούτα μπορεί να μας κάνουν ευτυχισμένους…;

Και όμως τα φρούτα και τα λαχανικά, εκτός από τα σημαντικά οφέλη που έχουν για τον οργανισμό μας, βοηθούν και την ψυχολογική του κατάσταση.

Η κατανάλωση επτά μερίδων φρούτων και λαχανικών καθημερινά αυξάνει την ψυχική υγεία και το αίσθημα ευτυχίας των ανθρώπων, σύμφωνα με μια νέα βρετανική μελέτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
H Πόπη Καλαϊτζή στο iatropedia.gr: Η Ιατρική του Τρόπου Ζωής είναι «θεραπευτικό εργαλείο»
Η Δρ. Πόπη Καλαϊτζή έχει αφιερώσει την καριέρα της στην ολιστική προσέγγιση της υγείας, δίνοντας έμφαση σε 6 βασικούς άξονες, στους οποίους ο άνθρωπος θα πρέπει να κάνει ριζικές αλλαγές.
Πόπη Καλαϊτζή
1