Υγεία

Πώς βγαίνει η ακίδα στο δάχτυλο [vid]

Σε όλους μας έχει τύχει κάποια στιγμή να χειριζόμαστε κάποιο αντικείμενο (συνήθως ξύλο που δεν έχει τριφτεί καλά) με γυμνά χέρια και να μας μπει μια μικρή ακίδα στο δέρμα στο δάχτυλο.

Εκτός από ακίδα, αυτό το ξένο κομματάκι που μπαίνει στο δέρμα είναι επίσης γνωστό και ως αγκίδα, σκλήθρα, ή παρασχίδα. Όποια και αν είναι η ονομασία με την οποία την αναγνωρίζετε εσείς, η ενόχληση που προκαλεί είναι ίδια για όλους!

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Φάρμακα αδυνατίσματος: Κιλά και προβλήματα υγείας επανέρχονται 2 χρόνια μετά τη λήξη της θεραπείας, δείχνουν μελέτες
Η μηνιαία επανάκτηση βάρους είναι ταχύτερη μετά τη λήψη των φαρμάκων αδυνατίσματος σε σχέση με τα προγράμματα συμπεριφορικής διαχείρισης βάρους, διαπίστωσαν οι ερευνητές
Image of an individual injecting insulin into their abdomen using a pen device. Demonstrates healthcare, diabetes management, and medication administration domestically, conveying a sense of responsibility and self-care.