Δείτε πώς ακριβώς συμβαίνει αυτό και τι σημαίνει για τις ιδιότητες που έχει το τελικό προϊόν για την υγεία μας, είτε είναι λευκή ζάχαρη, είτε καστανή.
Διαβάστε περισσότερα στο www.iatropedia.gr
Πόσο διαφέρουν σε θέματα υγεία η λευκή και η καστανή ζάχαρη; Μην βιαστείτε να απαντήσετε…
Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή της ζάχαρης γενικότερα είναι είτε στελέχη από ζαχαροκάλαμο ή ζαχαρότευτλα (ρίζα). Στη συνέχεια αυτά τα υλικά επεξεργάζονται.
