Υγεία

Πρεμιέρα για Πλεύρη – Γκάγκα με αναστολές εργασίας και διαμαρτυρίες ανεμβολίαστων υγειονομικών

Την πρώτη κρίση, μέσα στη μεγάλη υγειονομική κρίση της πανδημίας, αντιμετωπίζει σήμερα 1η Σεπτεμβρίου η νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας. Πριν προλάβει καν να “ζεστάνει” την καρέκλα του, ο νέος υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, βρίσκεται αντιμέτωπος με το πρόβλημα των χιλιάδων αποχωρήσεων των ανεμβολίαστων υγειονομικών από το ΕΣΥ, αλλά και με σφοδρές αντιδράσεις από τους εργαζόμενους, που αποτελούν “καρδιά” του συστήματος Δημόσιας Υγείας. 

“Φύλλα πορείας” για … το σπίτι τους θα λάβουν σήμερα νωρίς το πρωί της Τετάρτης (1/9) από τους διοικητές των νοσοκομείων χιλιάδες υγειονομικοί και εργαζόμενοι στο ΕΣΥ, που δεν πειθαρχούν στο μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού, το οποίο νομοθέτησε η προηγούμενη ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Δείτε τη συνέχεια στο iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Νέα εποχή για τα εμβόλια: Επιστήμονες δημιούργησαν φόρμουλα που προστατεύει από πολλές αναπνευστικές λοιμώξεις
Σε μελέτη που έγινε στα ποντίκια αποδείχθηκε πως το εμβόλιο τα προστάτευσε από κορονοϊούς, βακτήρια που προκαλούν ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις αλλά και από τα ακάρεα που προκαλούν συχνά αλλεργίες
Εμβόλιο