Υγεία

Προς συνέχιση της απεργίας οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ! Οι διαφωνίες, οι κόντρες και οι αιχμές για…υποταγή

Προς συνέχιση της απεργίας τους φαίνεται ότι οδεύουν οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ που πραγματοποιούν γενική συνέλευση με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις με τις απολύσεις και τα επικείμενα λουκέτα στον Οργανισμό.

Ήδη ο Σύλλογος των Ιατρών του ΕΟΠΥΥ Αττικής σε γενική του συνέλευση αποφάσισε να προτείνει στην Ομοσπονδία του κλάδου να συνεχισθεί η απεργία και πέρα από τις 13 Δεκεμβρίου που είχε αποφασισθεί και ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί την Τετάρτη που θα συνεδριάσει η Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής παρουσία και των δύο πλευρών, κυβέρνησης και γιατρών.

Ωστόσο, οι διαμάχες στους κόλπους των γιατρών καλά κρατούν. Τι άναψε τη σπίθα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Από τα νοσοκομεία των γκέτο στις ΗΠΑ στα χειρουργεία του «Υγεία»: Ο Γρηγόρης Παττακός μιλά για την επιστροφή στην πατρίδα
Ο Έλληνας καρδιοχειρουργός που άφησε πίσω του την Αμερική για να γιατρέψει καρδιές στην Ελλάδα, μιλά στο newsit.gr για το πάθος της επιστροφής στην πατρίδα.
Η Γιάννα Σουλάκη με τον Γρηγόρη Παττακό
5
Το «Ηλιτόμηνον» στο πλευρό των γονιών με πρόωρα μωρά – Μονάδες οικογενειοκεντρικής φροντίδας και το πρόγραμμα εκπαίδευσης «NeuBriC»
Το «Ηλιτόμηνον» είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε από μία οικογένεια που βίωσε την εμπειρία της πρόωρης γέννησης...
Το «Ηλιτόμηνον» στο πλευρό των γονιών με πρόωρα μωρά – Μονάδες οικογενειοκεντρικής φροντίδας και το πρόγραμμα εκπαίδευσης «NeuBriC»