Site icon NewsIT
12:24 Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κίνδυνος δηλητηριάσης από ξαναζεσταμένο ρύζι. Δείτε πότε συμβαίνει

Το ρύζι είναι ένα βασικό συστατικό της διατροφής στα περισσότερα ελληνικά σπίτια, αφού συνοδεύει δεκάδες φαγητά. Πολλές φορές, δε, το ρύζι που περισσεύει στο τραπέζι δεν το πετάμε, αλλά το τρώμε αργότερα. Λίγοι όμως γνωρίζουν ότι υπάρχει κίνδυνος από το ξαναζεσταμένο ρύζι.

Δείτε τι ακριβώς συμβαίνει, για ποιον λόγο το ξαναζεστεμένο ρύζι μπορεί να προκαλέσει δηλητηρίαση και τι πρέπει να προσέχετε για την υγεία την δική σας και της οικογένειά σας.
Διαβάστε περισσότερα στο www.iatropedia.gr

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version