Υγεία

Στο πόδι τα νοσοκομεία για τις διαθεσιμότητες των οδηγών! Πως θα μεταφέρονται ασθενείς, υλικά

Ανάστατοι είναι οι εργαζόμενοι των νοσοκομείων με τη διαθεσιμότητα των οδηγών που κατά τον Άδωνι Γεωργιάδη θα ξεκινήσει στις 9 Απριλίου.

Φόβους ότι μετά τη διαθεσιμότητα των οδηγών θα έρθουν οι απολύσεις ώστε να γίνουν συμφωνίες με ιδιωτικές εταιρείες εκφράζουν οι εργαζόμενοι των νοσοκομείων.

Σύμφωνα μάλιστα με το Σωματείο των Εργαζομένων του Ευαγγελισμού το κέρδος θα είναι μεγάλο δεδομένου ότι μόνο για τη μεταφορά μίας φιάλης αίματος το κόστος είναι 20ευρώ ενώ καθημερινά μεταφέρονται τουλάχιστον 100 φιάλες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα