Υγεία

Στους 91 οι νεκροί από τη γρίπη!

Αυξάνεται συνεχώς η λίστα του θανάτου από τη γρίπη. Άλλοι 17 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την εβδομάδα που πέρασε, σύμφωνα με τη νέα ενημέρωση από το ΚΕΕΛΠΝΟ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η γρίπη συνεχίζει να θερίζει ζωές! Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα την Πέμπτη (28.02.2019) το ΚΕΕΛΠΝΟ, οι νεκροί στη χώρα μας από την επέλαση της γρίπης έχουν φτάσει πλέον τους 91!

Όπως αναφέρεται στην τελευταία έκθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, κατά την εβδομάδα 8/2019 (18–24 Φεβρουαρίου 2019) οι επισκέψεις σε ιατρό για γριπώδη συνδρομή παρουσιάζουν μείωση σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα 7/2019.

Την ίδια ώρα, στα Εργαστήρια Αναφοράς Γρίπης ελέγχθηκαν για ιούς γρίπης συνολικά 287 κλινικά δείγματα όλα από νοσοκομεία. Τα 103 (35,9%) εξ΄ αυτών ήταν θετικά για ιούς γρίπης και συγκεκριμένα τα 100 (97,1%) ήταν τύπου Α και μόλις τα 3 (2,9%) ήταν τύπου Β.

Πηγή: iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Μελέτη Johns Hopkins: Η χαμηλή οστική πυκνότητα στην σπονδυλική στήλη μπορεί να προκαλέσει άνοια
Τα αποτελέσματα της μελέτης έδειξαν ότι η χαμηλότερη οστική πυκνότητα των θωρακικών σπονδύλων κατά την έναρξη της μελέτης συνδεόταν με ταχύτερη επιδείνωση της συνολικής γνωστικής λειτουργίας
iStock
Αόρατοι νάρθηκες και όψεις ρητίνης: Η συντηρητική προσέγγιση για ένα πιο αρμονικό χαμόγελο
Πώς ο συνδυασμός ορθοδοντικής και αισθητικής οδοντιατρικής μπορεί να βελτιώσει θέση, σχήμα, αναλογίες και χρώμα των δοντιών, με όσο το δυνατόν μικρότερη παρέμβαση στη φυσική οδοντική ουσία
Πηγή φωτό: iStock