Υγεία

Στους 67 οι νεκροί από τη γρίπη

Σε υψηλά επίπεδα βρίσκεται ακόμη η δραστηριότητα της γρίπης στην Ελλάδα. Σήμερα στον κατάλογο των θυμάτων προστέθηκαν δύο ακόμη άτομα, ανεβάζοντας σε 67 τον αριθμό των θανάτων από εργαστηριακά επιβεβαιωμένη γρίπη.

Σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, στην πλειοψηφία τους τα θύματα έπασχαν από υποκείμενο νόσημα και δεν είχαν εμβολιαστεί.

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας 63 άτομα, ενώ συνολικά από τον περασμένο Οκτώβριο έως σήμερα έχουν νοσηλευθεί σε ΜΕΘ 211 άτομα.

Το ΚΕΕΛΠΝΟ συστήνει στους πολίτες να λαμβάνουν αντι-ιική αγωγή, με την εμφάνιση των πρώτων συμπτωμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

65 οι νεκροί από τη γρίπη

Αυξήθηκαν οι νεκροί από τον ιό της γρίπης

Συναγερμός και στην Αλβανία από τον H1N1

Θανατηφόρα κρούσματα γρίπης στην Κύπρο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Η δύναμη του να διαλέγεις
Όταν η δυνατότητα επιλογής γιατρού και νοσοκομείου μας δίνει ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση στις πιο κρίσιμες στιγμές.
Female doctor happily shaking hands with her hispanic patient after a successful consultation in her office