Υγεία

Θα αυξηθούν ή θα μειωθούν τελικά οι τιμές στα φάρμακα χωρίς συνταγή; Τι θέλει η τρόικα

Τελικά φαίνεται πως οι φόβοι των φαρμακοποιών ότι με την απελευθέρωση των Μη Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων  θα αυξηθούν οι τιμές, επιβεβαιώνονται.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το κόλπο είναι λίγο πολύ γνωστό εις τους… παροικούντες εις την Ιερουσαλήμ! Ένα φθηνό φάρμακο που δε χρειάζεται συνταγή και πληρωνεται με μετρητά από τους ασθενείς, ξαφνικά αποκτά νέα συσκευασία.

Μια μικρή αλλαγή στο κουτί ή στο σωληνάριο εάν πρόκειται για κρεμώδη μορφή και το προϊόν αποκτά και νέα τιμή. Φυσικά πολύ υψηλότερη. Η σύνθεση βέβαια παραμένει η ίδια.

ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα: Η απειλή που μπορεί να φτάσει μέχρι την όραση
Από τα χλαμύδια και τη σύφιλη έως τη γονόρροια, τον έρπη και τον HIV, οι λοιμώξεις μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές οφθαλμικές επιπλοκές και, σε ορισμένες περιπτώσεις, μόνιμη απώλεια όρασης
Πηγή φωτό: iStock