Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι είναι η λιστερίωση και ποιες τροφές να προσέχετε

Τι είναι η λιστερίωση και ποιες τροφές να προσέχετε

Η λιστερίωση είναι πιο πιθανό να προσβάλλει έγκυες γυναίκες και νεογέννητα, ενήλικες ηλικίας 65 ετών και άνω και άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα.

Η λιστερίωση είναι μια σοβαρή λοίμωξη που συνήθως προκαλείται από την κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με το βακτήριο Listeria monocytogenes (λιστέρια).

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Υγεία Τελευταίες ειδήσεις