Site icon NewsIT
10:06 | 25.06.19

Τι πρέπει να προσέχετε όταν μαγειρεύετε μελάτα αυγά – Υπάρχουν λόγοι υγείας!

Newsit Newsroom

Όλοι γνωρίζουν ότι τα αυγά περιέχουν σαλμονέλα, ένα επικίνδυνο βακτήριο που εξουδετερώνεται μόνο όταν τα μαγειρεύουμε καλά.

Αλλά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που προτιμούν το βραστό τους αυγό “μελάτο” και ανησυχούν, μήπως αυτή η μέθοδος δεν σκοτώνει επαρκώς το βακτήριο της σαλμονέλας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Iatropedia.gr

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version