Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Το Generali Life On είναι η νέα φιλοσοφία στην ασφάλιση

Το Generali Life On είναι η νέα φιλοσοφία στην ασφάλιση

Τι έρχεται στο μυαλό σας όταν κάποιος σας αναφέρει τη λέξη ασφάλεια;

Παραδοσιακά και στους περισσότερους από εμάς η σκέψη μας θα πάει σε νοσοκομεία, ατυχή συμβάντα υγείας και αποζημιώσεις.

Κι όμως! Ασφάλεια είναι πολλά περισσότερα από απλές καλύψεις και διεκπεραιωτικές διαδικασίες. Ασφάλεια είναι το να νιώθεις προστατευμένος χωρίς απαραίτητα να έχεις ανάγκη κάτι. Το να νιώθεις ότι κάποιος σε προσέχει χωρίς απαραίτητα να το χρειάζεσαι ή να το έχεις ζητήσει. Γιατί η ασφάλεια πάνω απ’ όλα είναι συναίσθημα και κατάσταση ζωής. Και όποιος νιώθει ασφαλής και καλά με τον τρόπο ζωής του, την καθημερινότητά του και τον εαυτό του, είναι και αυτός που θα μπορέσει ήσυχος να ζήσει την ημέρα του ανενόχλητα και ανεμπόδιστα, πραγματοποιώντας τελικά σε βάθος χρόνου όλα όσα θέλει ή επιδιώκει.

Αυτό ακριβώς μας επιβεβαιώνει και η Generali. Πώς; Δημιουργώντας το Οικοσύστημα Υγείας και Φροντίδας Life On!

Μια νέα φιλοσοφία στον τομέα της ασφάλισης υγείας, όπου η πρόληψη γίνεται βασικός άξονας της ασφάλισης και οι υπηρεσίες δεν περιορίζονται μόνο στον τομέα των καλύψεων αλλά επεκτείνονται στην φροντίδα του τρόπου ζωής σας, την προστασία των καθημερινών σας συνηθειών αλλά και την ευεξία σας, σωματική και ψυχολογική.  

Το Life On είναι ένα ολοκληρωμένο νέο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας, που αλλάζει τελικά όλα όσα ξέραμε για τις ασφαλίσεις. Ένα πρόγραμμα που έρχεται να προσφέρει σιγουριά και σταθερότητα, με παροχές κορυφαίου επιπέδου και λύσεις για κάθε σας ανάγκη. 

Βάζει την τεχνολογία στο «παιχνίδι» και προσφέρει περισσότερα απ’ όσα θα περιμένατε από ένα οποιοδήποτε πρόγραμμα ασφάλισης υγείας.

Συνδυάζει ασφαλιστικές καλύψεις υγείας- σωματικής και ψυχικής- με ψηφιακές υπηρεσίες ευ ζην και έξυπνες εφαρμογές που διευκολύνουν και φροντίζουν την κάθε στιγμή του κάθε ανθρώπου 24 ώρες το 24ωρο, επτά μέρες την εβδομάδα!

Τι σας προσφέρει η Generali;

Προστασία σε πέντε άξονες (πρόληψη, εξετάσεις και γιατροί, νοσηλεία, αποκατάσταση, υπηρεσίες) για να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Και μάλιστα με τη δυνατότητα να είναι το πρόγραμμα ασφάλισης κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας. 

Μπορείτε να συνδυάσετε καλύψεις ανάλογα με τις ανάγκες σας και να επιλέξετε την ασφάλεια υγείας που σας ταιριάζει, για να φτιάξετε, έτσι, μέσα από πολλαπλούς συνδυασμούς ένα πρόγραμμα ασφάλισης υγείας που να είναι ακριβώς όπως το επιθυμείτε. Συγχρόνως, δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε διαφορετικό επίπεδο κάλυψης για κάθε άξονα, σύμφωνα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Με την τεχνολογία σύμμαχο μπορείτε, με ένα κλικ, εύκολα κι απλά, να «παντρέψετε» παραδοσιακές ασφαλιστικές καλύψεις με υπηρεσίες ευ ζην και έξυπνες εφαρμογές. Για να έχετε με ένα κλικ:

  • Εξατομικευμένες συμβουλές
  • Παροχές και εξυπηρέτηση
  • Τηλεσυνεδρίες με γιατρούς
  • Προγραμματισμό ραντεβού για εξετάσεις και γιατρούς
  • Πρόσβαση σε ειδικούς ψυχικής υγείας και διατροφολόγους
  • Φροντίδα της φυσικής σας κατάστασης μέσω εκγύμνασης με εξειδικευμένους trainers και
  • Διαχείριση όλων των παροχών της ασφάλισής σας και των αιτημάτων σας.

Όλα αυτά, μέσα από ένα ενιαίο σημείο εξυπηρέτησης, το MyGenerali App.

Πάντα στο πλευρό σας

Ακόμη ένα «εργαλείο» που προσφέρει η Generali είναι η δυνατότητα να φτιάξετε το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας σας online!

Με το online υπολογιστικό εργαλείο ασφαλίστρων του Life On στο generali.gr, μπορείτε να δοκιμάσετε – σε πραγματικό χρόνο – διαφορετικούς συνδυασμούς στις καλύψεις σας, αλλά και να εκτιμήσετε το κόστος.

Μέσα από την online αυτή υπηρεσία της Generali, μπορείτε να επιλέξετε τις καλύψεις σας και να λάβετε την πρόταση ασφάλισής σας στο email σας. Στη συνέχεια, ένας ασφαλιστικός σύμβουλος της Generali επικοινωνεί μαζί σας για να παραμετροποιήσετε ακόμα περαιτέρω (εφόσον το επιθυμείτε) το πρόγραμμά σας και να διαμορφώσετε στα μέτρα σας το δικό σας Life On.

Με λίγα λόγια, είναι η ώρα να… αλλάξετε χρώμα στην ασφάλισή σας!

Με το Life On, η Generali κάνει το κόκκινο της φροντίδας και της προστασίας προτεραιότητα και την τεχνολογία σύμμαχο για άμεση πρόσβαση και εξυπηρέτηση, 24/7.

Μπείτε, κι εσείς, τώρα στο generali.gr, διαμορφώστε το δικό σας Life On και βάλτε τη ζωή σας στο on… απολαμβάνοντας πολλά περισσότερα από ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα Υγείας.

Υγεία Τελευταίες ειδήσεις