Υγεία

Το πρώτο ραντεβού του στο Υπουργείο Υγείας… με την καθαρίστρια

Η κυρία Αγγελική, καθαρίστρια του Υπουργείου Υγείας, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που συνάντησε μπαίνοντας στο γραφείο του το πρωί, ο νέος Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Ο υπουργός Βασίλης Κικίλιας έσπευσε να φωτογραφηθεί μαζί της και να κάνει σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με τον τρόπο αυτό θέλει να σηματοδοτήσει ότι θα ακολουθήσει ανθρωποκεντρική προσέγγιση στο έργο του στο χώρο της Υγείας, όπως άλλωστε δήλωσε και χθες στην τελετή παράδοσης-παραλαβής.

Δείτε την ανάρτηση στο Iatropedia.gr
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Μηνιγγίτιδα: Ποια είναι τα συμπτώματα και οι επιπλοκές – Πότε θεωρείται επείγουσα κατάσταση
Η βακτηριακή μηνιγγίτιδα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη, καθώς εξελίσσεται γρήγορα και, αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα, μπορεί να προκαλέσει σοβαρές και μη αναστρέψιμες νευρολογικές βλάβες ή ακόμη και  θάνατο
Μηνιγγίτιδα
Τι είναι το αλλεργικό σοκ από το οποίο πέθανε ο 46χρονος στο Ναύπλιο: Πότε ένα τσίμπημα γίνεται απειλητικό για τη ζωή
Το αλλεργικό σοκ είναι μια έντονη και γενικευμένη αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος. Εμφανίζεται όταν ο οργανισμός αντιδρά υπερβολικά στο δηλητήριο του εντόμου
Most people suffer from skin allergies. The skin is quite dry and easily irritated. Just washing dishes, washing clothes, sometimes dry hands and rashes. Pay attention to your hands, which are the areas where chemicals are frequently touched.