Υγεία

Τόνος κονσέρβα σε λάδι ή νερό: Κάνει καλό ή κακό στην υγεία; Τι πρέπει να ξέρετε

Ο κονσερβοποιημένος τόνος υπάρχει σχεδόν σε κάθε κουζίνα σπιτιού. Είναι πλούσιος σε πρωτεΐνες, σχετικά φθηνός και μπορεί να διαρκέσει αρκετά χρόνια στο ντουλάπι.

Παρά αυτά τα οφέλη, μπορεί να αναρωτιέστε εάν ο τόνος κονσέρβα είναι πραγματικά υγιεινή τροφή και πόσο είναι ασφαλής είναι για κατανάλωση.

Αυτό το άρθρο ασχολείται με τη διατροφική περιεκτικότητα του κονσερβοποιημένου τόνου, καθώς και τα πιθανά οφέλη και τα μειονεκτήματα της κατανάλωσής του.

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
ΠΟΥ: Ένα στα επτά παιδιά στην Ευρώπη ζει με ψυχική διαταραχή – Η αυτοκτονία κύρια αιτία θανάτου στους 15 με 29 ετών
Η έκθεση καλεί σε άμεση και συντονισμένη δράση για την κάλυψη των υφιστάμενων κενών και τη διασφάλιση πρόσβασης όλων των παιδιών και νέων σε ποιοτική, εξατομικευμένη φροντίδα ψυχικής υγείας
iStock
Η δύναμη του να διαλέγεις
Όταν η δυνατότητα επιλογής γιατρού και νοσοκομείου μας δίνει ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση στις πιο κρίσιμες στιγμές.
Female doctor happily shaking hands with her hispanic patient after a successful consultation in her office