Συμβαίνει τώρα:
Κλειστοί δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας λόγω της πορείας στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου
Υγεία

Τόνος κονσέρβα σε λάδι ή νερό: Κάνει καλό ή κακό στην υγεία; Τι πρέπει να ξέρετε

Ο κονσερβοποιημένος τόνος υπάρχει σχεδόν σε κάθε κουζίνα σπιτιού. Είναι πλούσιος σε πρωτεΐνες, σχετικά φθηνός και μπορεί να διαρκέσει αρκετά χρόνια στο ντουλάπι.

Παρά αυτά τα οφέλη, μπορεί να αναρωτιέστε εάν ο τόνος κονσέρβα είναι πραγματικά υγιεινή τροφή και πόσο είναι ασφαλής είναι για κατανάλωση.

Αυτό το άρθρο ασχολείται με τη διατροφική περιεκτικότητα του κονσερβοποιημένου τόνου, καθώς και τα πιθανά οφέλη και τα μειονεκτήματα της κατανάλωσής του.

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Ο ιός της γρίπης των πτηνών αν μεταλλαχθεί, μπορεί να προκαλέσει πανδημία χειρότερη του κορονοϊού – Σενάριο τρόμου από το Ινστιτούτο Παστέρ
«Αντίθετα από ό,τι συμβαίνει με την COVID-19, η οποία επηρεάζει κυρίως ευάλωτες ομάδες ανθρώπων, οι ιοί της γρίπης μπορούν επίσης να σκοτώσουν υγιή άτομα, μεταξύ των οποίων παιδιά»
istock photo