Υγεία

Τουρισμός και κορονοϊός: Ποια είναι τα μέτρα στα αεροδρόμια που ανοίγουν τις πύλες τους σήμερα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Ελλάδα ανοίγει ξανά τα σύνορά της για τους τουρίστες. Στα αεροδρόμια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης αρχίζουν ξανά οι διεθνείς πτήσεις και υποδέχονται από σήμερα (15.06.2020) τουρίστες από 29 χώρες.

Click4more Τουρισμός το μεγάλο στοίχημα: Έτοιμη να υποδεχτεί με ασφάλεια τουρίστες η Ελλάδα

Από σήμερα και στο εξής, θα γίνονται μόνο δειγματοληπικοί έλεγχοι στις πτήσεις και σε αριθμό δειγμάτων που θα καθορίζεται από την επιδημιολογική εικόνα της χώρας προέλευσης των ταξιδιωτών, ενώ καταργείται η προληπτική καραντίνα των ταξιδιωτών για 7 ή 14 ημέρες.

Δείτε όλα τα μέτρα που ισχύουν από σήμερα στα αεροδρόμια, στο iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Κότσι, πόνος στο πέλμα και αστράγαλος: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις παθήσεις του ποδιού
Οι συχνότερες παθήσεις του άκρου ποδός, τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσετε και οι νέες ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές που επιτρέπουν ταχύτερη επιστροφή στην καθημερινότητα.
Πηγή φωτό: iStock