Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Τσικνοπέμπτη: Ο σοβαρός κίνδυνος από τα πολλά λιπαρά στην διατροφή

Τσικνοπέμπτη: Ο σοβαρός κίνδυνος από τα πολλά λιπαρά στην διατροφή

Την τελευταία δεκαετία, διάφορες μελέτες έχουν δείξει ότι η παχυσαρκία και η κατανάλωση φαγητών με πολλά λιπαρά και πολλές θερμίδες είναι παράγοντες κινδύνου για διάφορες μορφές καρκίνου.

Τώρα, μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα αποκαλύπτει ότι η διατροφή με υψηλά λιπαρά καθιστά τα κύτταρα της εσωτερικής επιφάνειας (επιθήλιου) του εντέρου πιο επιρρεπή στο να γίνουν καρκινικά.
Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr.

Υγεία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε