Τώρα, μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα αποκαλύπτει ότι η διατροφή με υψηλά λιπαρά καθιστά τα κύτταρα της εσωτερικής επιφάνειας (επιθήλιου) του εντέρου πιο επιρρεπή στο να γίνουν καρκινικά.
Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr.
Τσικνοπέμπτη: Ο σοβαρός κίνδυνος από τα πολλά λιπαρά στην διατροφή
Την τελευταία δεκαετία, διάφορες μελέτες έχουν δείξει ότι η παχυσαρκία και η κατανάλωση φαγητών με πολλά λιπαρά και πολλές θερμίδες είναι παράγοντες κινδύνου για διάφορες μορφές καρκίνου.
Τι σημαίνει η ημερομηνία λήξης στα κατεψυγμένα προϊόντα και πότε είναι επικίνδυνο να τα φάτε
Νέα μελέτη απαντά στο αν η εξωσωματική γονιμοποίηση έχει καρδιολογικές επιπτώσεις
Καρκίνος του πνεύμονα: Μια εξέταση μπορεί να αναγνωρίσει πρώιμα στάδια
Πώς η ανδρική υπογονιμότητα σχετίζεται με τη χρήση κινητών τηλεφώνων
Υγεία Τελευταίες ειδήσεις