Αλλά μαζί με την απόλαυση της γεύσης αυτής, δεν πρέπει να ξεχνάμε και την υγεία μας. Η αυξημένη κατανάλωση κρεατικών και λοιπών “αμαρτωλών” συνοδευτικών την Τσικνοπέμπτη είναι μοιραίο να αυξήσει την χοληστερίνη στο αίμα.
Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr.
Τσικνοπέμπτη: Πώς θα ρίξετε την χοληστερίνη μετά την κρεοφαγία
Η Τσικνοπέμπτη είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο αγαπημένες γιορτές στην Ελλάδα, αφού είναι γνωστό, ότι όλοι οι Έλληνες λατρεύουμε το κρέας που ψήνετε στα κάρβουνα.
Τι σημαίνει η ημερομηνία λήξης στα κατεψυγμένα προϊόντα και πότε είναι επικίνδυνο να τα φάτε
Νέα μελέτη απαντά στο αν η εξωσωματική γονιμοποίηση έχει καρδιολογικές επιπτώσεις
Καρκίνος του πνεύμονα: Μια εξέταση μπορεί να αναγνωρίσει πρώιμα στάδια
Πώς η ανδρική υπογονιμότητα σχετίζεται με τη χρήση κινητών τηλεφώνων
Υγεία Τελευταίες ειδήσεις