Υγεία

Τζανάκης: Η τρίτη δόση θα μειώσει τον αριθμό των εμβολιασμένων σε ΜΕΘ – Ποια είναι σήμερα τα ποσοστά

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αυτήν την εβδομάδα ανοίγει η πλατφόρμα για τον προγραμματισμό των ραντεβού της τρίτης δόσης στους πολίτες άνω των 60 ετών, ενώ μέχρι στιγμής έχουν χορηγηθεί 22.199 επαναληπτικές δόσεις σε εμβολιασμένους που δεν έχουν αναπτύξει αντισώματα, λόγω ανοσοκαταστολής.  

Το σύνολο των εμβολιασμών τρίτης δόσης αναμένεται να “ρίξει” το ποσοστό των εμβολιασμένων που εισάγονται στα νοσοκομεία, δηλώνει ο Καθηγητής Πνευμονολογίας, Νίκος Τζανάκης. 

Δείτε τα ποσοστά που καταγράφονται σήμερα, στο iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Κότσι, πόνος στο πέλμα και αστράγαλος: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις παθήσεις του ποδιού
Οι συχνότερες παθήσεις του άκρου ποδός, τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσετε και οι νέες ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές που επιτρέπουν ταχύτερη επιστροφή στην καθημερινότητα.
Πηγή φωτό: iStock