Υγεία

Χαλκιδική: 13 άνθρωποι εξακολουθούν να νοσηλεύονται – Χαροπαλεύει η γυναίκα στην εντατική!

Δεκατρείς τραυματίες από την πρωτοφανή κακοκαιρία της Τετάρτης (10.7.2019) που έπληξε τη Χαλκιδική, εξακολουθούν να νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας, καθώς η κατάστασή τους κρίθηκε σοβαρή.

Από τους 120 ανθρώπους που τραυματίστηκαν στην “θεομηνία” που έπληξε την Τετάρτη (10.7.2019) το βράδυ την Χαλκιδική, και επισκέφθηκαν τα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας, για νοσηλεία παραμένουν μέχρι σήμερα Παρασκευή 12/07 (12:00 μ.μ.) 13 τραυματίες.

Συγκεκριμένα:

8 τραυματίες (από τους 9) εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο”Παπανικολάου”, εκ των οποίων και η γυναίκα που βρίσκεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ, μετά από σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Μηνιγγίτιδα: Ποια είναι τα συμπτώματα και οι επιπλοκές – Πότε θεωρείται επείγουσα κατάσταση
Η βακτηριακή μηνιγγίτιδα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη, καθώς εξελίσσεται γρήγορα και, αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα, μπορεί να προκαλέσει σοβαρές και μη αναστρέψιμες νευρολογικές βλάβες ή ακόμη και  θάνατο
Μηνιγγίτιδα
Τι είναι το αλλεργικό σοκ από το οποίο πέθανε ο 46χρονος στο Ναύπλιο: Πότε ένα τσίμπημα γίνεται απειλητικό για τη ζωή
Το αλλεργικό σοκ είναι μια έντονη και γενικευμένη αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος. Εμφανίζεται όταν ο οργανισμός αντιδρά υπερβολικά στο δηλητήριο του εντόμου
Most people suffer from skin allergies. The skin is quite dry and easily irritated. Just washing dishes, washing clothes, sometimes dry hands and rashes. Pay attention to your hands, which are the areas where chemicals are frequently touched.