Site icon NewsIT
09:30 | 28.12.16

Χοληστερίνη: Τι ακριβώς ισχύει με το κόκκινο κρέας…

Newsit Newsroom

Το κόκκινο κρέας, το οποίο περιλαμβάνει βοδινό, χοιρινό και αρνί, παρέχει περισσότερα κορεσμένα λίπη και χοληστερόλη ανά μερίδα από τα πουλερικά, τα ψάρια και, φυσικά, τα λαχανικά.

Η υπερβολική κατανάλωση κόκκινου κρέατος μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα της χοληστερόλης σας, θέτοντάς σας σε κίνδυνο για καρδιακή νόσο, καρδιακή προσβολή και εγκεφαλικό επεισόδιο.

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr
 

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version