Υγεία

Ύπνος: Ποια είναι η μέθοδος 4-7-8 για να κοιμηθείτε εύκολα

Οι ωτοασπίδες, οι μάσκες ματιών, τα υπνωτικά χάπια και ο λευκός θόρυβος είναι χρήσιμες μέθοδοι για να μπορέσει να αποκοιμηθεί ευκολότερα κάποιος που έχει πρόβλημα.

Βλέπετε, ο ύπνος δεν έρχεται εύκολα σε όλους και οι εν λόγω μέθοδοι μπορεί να αποδειχτούν αρκετά δαπανηρές και συχνά παρέχουν μόνο βραχυπρόθεσμες λύσεις.

Ο δρ Andrew Weil, ειδικός σε θέματα ύπνου από το Harvard, με έμφαση στην ολιστική υγεία, υποστηρίζει ότι το να αποκοιμηθεί κανείς μπορεί να είναι τόσο απλό όσο η… απλή αναπνοή!

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
H Πόπη Καλαϊτζή στο iatropedia.gr: Η Ιατρική του Τρόπου Ζωής είναι «θεραπευτικό εργαλείο»
Η Δρ. Πόπη Καλαϊτζή έχει αφιερώσει την καριέρα της στην ολιστική προσέγγιση της υγείας, δίνοντας έμφαση σε 6 βασικούς άξονες, στους οποίους ο άνθρωπος θα πρέπει να κάνει ριζικές αλλαγές.
Πόπη Καλαϊτζή
1