Υγεία

Υποψίες του ΕΟΠΥΥ για μεγάλο φαγοπότι σε αναλώσιμα

Μεγάλες υποψίες για σκάνδαλο στον ΕΟΠΥΥ, με εταιρίες αναλωσίμων υλικών που πωλούν τα προϊόντα τους στους ασφαλισμένους, μέχρι και 300% πάνω, έχουν οι αρμόδιες υπηρεσίες του φορέα Υγείας.

Ήδη ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ κ. Γεράσιμος Βουδούρης, έδωσε εντολή στους αρμόδιους να ερευνήσουν τις Μονάδες Υγείας του φορέα, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς τιμές με τις οποίες αγοράζουν οι ασφαλισμένοι τα αναλώσιμα υλικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Από τα νοσοκομεία των γκέτο στις ΗΠΑ στα χειρουργεία του «Υγεία»: Ο Γρηγόρης Παττακός μιλά για την επιστροφή στην πατρίδα
Ο Έλληνας καρδιοχειρουργός που άφησε πίσω του την Αμερική για να γιατρέψει καρδιές στην Ελλάδα, μιλά στο newsit.gr για το πάθος της επιστροφής στην πατρίδα.
Η Γιάννα Σουλάκη με τον Γρηγόρη Παττακό
5