Υγεία

Υποχώρηση Λυκουρέντζου! Αλλάζει ρύθμιση για πρόσληψη διοικητών χωρίς πτυχίο!!

Ένα βήμα πίσω αναγκάστηκε να κάνει πριν λίγη ώρα ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος καθώς υποχρεώθηκε να αλλάξει ρύθμιση που κατέθεσε στη Βουλή την Παρασκευή και προέβλεπε ότι μέχρι τις 31 Μαρτίου μπορούν να προσληφθούν διοικητές νοσοκομείων στο ΕΣΥ χωρίς καν να διαθέτουν πτυχίο.

Ειδικότερα ο Ανδρέας Λυκουρέντζος με ειδική ρύθμιση καταργούσε ξεκάθαρα μέχρι τις 31 Μαρτίου τα εδάφια του νόμου που προέβλεπαν τα προσόντα των διοικητών και φυσικά επέβαλαν πτυχίο για την πρόσληψή τους στα νοσοκομεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ IATROPEDIA

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα