Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αχτίδα φωτός για το MEGA! Πληρωμές εν όψει!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Θετικές εξελίξεις στο MEGA προκαλώντας αισιοδοξία στους εργαζομένους του για το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού που αποδεικνύει ότι προς το παρόν τουλάχιστον δεν ρίχνει «μαύρο».

Οι επί επτά μήνες απλήρωτοι εργαζόμενοι του που κρατούν το σταθμό της Μεσογείων ακόμα στον αέρα θα λάβουν δύο μισθούς καθώς οι δύο από τους τρεις βασικούς μετόχους θα βάλουν από ένα εκατομμύριο ο καθένας. Ενώ λοιπόν στον τηλεοπτικό σταθμό πηγαίνουν συνέχεια καινούργιες κατασχέσεις από πολλούς που η «Τηλέτυπος» οφείλει χρήματα με αποτέλεσμα να «παγώνει» όπως φαίνεται η εκταμίευση των δύο εκατομμυρίων που λέγεται ότι είχαν συμφωνήσει να αποδεσμεύσουν οι τράπεζες για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι, οι μέτοχοι αποφασίζουν να δώσουν «ανάσα» στους εργαζομένους που τους κρατούν το σταθμό στην πρίζα.

Ήδη λοιπόν οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν πως στους προσωπικούς λογαριασμούς τους έχει μπει ο μισθός ενός μήνα από ένα εκατομμύριο που έβαλε ο ένας από τους μετόχους, ο όμιλος Μπόμπολα, ενώ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες αναμένεται ότι και ο άλλος εκ των βασικών μετόχων, ο όμιλος Βαρδινογιάννης θα καταβάλει έως τη Δευτέρα ένα εκατομμύριο προκειμένου να καλυφθούν οι μισθοδοσίες ενός ακόμα μήνα στους εργαζομένους.

Να σημειωθεί ότι αυτά τα χρήματα, τα δύο εκατομμύρια, είναι από λογαριασμούς των δύο βασικών μετόχων, Βαρδινογιάννη και Μπόμπολα, που δεν είναι συνδεδεμένοι με τους δεσμευμένους εταιρικούς λογαριασμούς της «Τηλέτυπος». Η απόφαση αυτή των δύο μετόχων δίνει αχτίδα φωτός στους εργαζομένους καθώς τα δύο αυτά εκατομμύρια θεωρούνται ως αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που είναι και το ζητούμενο από τις πιστώτριες τράπεζες.

Βέβαια οι πιστώτριες τράπεζες έχουν ζητήσει μεγαλύτερη ΑΜΚ αλλά με τα δύο εκατομμύρια που δόθηκαν τώρα και τα άλλα δύο που είχαν δοθεί πριν από λίγους μήνες κρίνονται ως θετική εξέλιξη για το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε