Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η επίσημη ανακοίνωση για τον Νίκο Μάνεση

Η επίσημη ανακοίνωση για τον Νίκο Μάνεση

Αλλαγές στον ALPHA και έτσι από την επόμενη σεζόν μία… νεκρή τηλεθέασης ζώνη, αυτήν στην οποία μεταδιδόταν το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τα στελέχη του σταθμού αποφάσισαν να την ενισχύσουν με ενημέρωση.

Όπως λοιπόν είχα αναφέρει πρώτα μέσα από το Newsit την επόμενη σεζόν ο Νίκος Μάνεσης αναλαμβάνει την παρουσίαση καινούργιας ενημερωτικής εκπομπής η οποία θα μεταδίδεται κάθε σαββατοκύριακο, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

Όπως αναφέρεται και στο δελτίο Τύπου: “Συντάκτης, ρεπόρτερ, άνκορμαν, παρουσιαστής ενημερωτικών εκπομπών, ταξιδιώτης…
Έχοντας μαζί του τα «εργαλεία» της δουλειάς, το κασετοφωνάκι, την κάμερα, το μικρόφωνο, το σακίδιο, ο Νίκος Μάνεσης είναι πάντα παρών, καταγράφει και μας μεταφέρει όσα συμβαίνουν γύρω μας και ό,τι αξίζει να γνωρίζουμε.
Τη νέα τηλεοπτική χρονιά, ο έγκριτος δημοσιογράφος επιστρέφει στον δρόμο που χάραξε από πολύ νωρίς, το 1999, στην ελληνική τηλεόραση, αυτόν του infotainment.
Μετά από 18 χρόνια, ο Νίκος Μάνεσης κάνει ακόμη ένα βήμα μπροστά και φέρνει στη μικρή οθόνη την εναλλακτική ενημέρωση, μέσα από τη νέα γενιά infotainment, όπου το παρασκήνιο γίνεται συχνά προσκήνιο. Οι ειδήσεις, οι ζωντανές συνδέσεις, το χιούμορ, τα σχόλια, τα πρόσωπα, οι εκπλήξεις και οι ιστορίες εναλλάσσονται με σκοπό να ενημερώσουν και να ψυχαγωγήσουν τον τηλεθεατή”.

Έτσι λοιπόν μετά την παρουσίαση των κεντρικών δελτίων ειδήσεων του σαββατοκύριακου και την εκπομπή «60΄ Ελλάδα» ο Νίκος Μάνεσης την επόμενη σεζόν θα είναι στον ALPHA κάθε σαββατοκύριακο, από τις 10:00 έως τις 13:00, δίνοντας τη «μάχη» της ενημέρωσης, αλλά και της τηλεθέασης βεβαίως βεβαίως…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε