Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η μεγάλη επιστροφή της Καλομοίρας στην Ελλάδα

Η μεγάλη επιστροφή της Καλομοίρας στην Ελλάδα

Είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα και ετοιμάζεται να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο αναλαμβάνοντας σημαντικό ρόλο στο καινούργιο talent show που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1, το «Rising Star». Και για να ακριβολογώ δεν επιστρέφει μόνο στο τηλεοπτικό τοπίο αλλά και στη χώρα μας.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου στο καινούργιο talent show του ΑΝΤ1 θα δούμε ξανά στον τηλεοπτικό αέρα την Καλομοίρα.

Η πολύ αγαπητή τραγουδίστρια θα αναλάβει να μεταδίδει όσα γίνονται στο backstage του «Rising Star» και δικαιολογημένα στον ΑΝΤ1 θεωρούν ότι με το γλυκό της τρόπο θα κερδίσει τους τηλεθεατές όπως έκανε και με το τηλεοπτικό ντεμπούτο της πριν από χρόνια ως διαγωνιζόμενη και νικήτρια του «Fame Story». Έτσι λοιπόν η Καλομοίρα Σαράντη θα είναι με τον κεντρικό παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα και θα μεταδίδει όσα γίνονται στο green room, όπου θα βρίσκονται οι διαγωνιζόμενοι που θα κρίνονται από τους Αντώνη Ρέμο, Δέσποινα Βανδή, Κώστα Μακεδόνα και Χρήστο Μάστορα, αλλά και από τους τηλεθεατές, όπως απαιτεί το concept του. Πάντως η επιλογή της Καλομοίρας από τα στελέχη του ΑΝΤ1 είναι ευχάριστη έκπληξη αφού είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε