Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Καταγγελία της Forthnet για την ΕΠΟ

Καταγγελία της Forthnet για την ΕΠΟ

Με ανακοίνωσή της η Forthnet καταγγέλλει την ΕΠΟ για τις διαδικασίες ανάθεσης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου για την ερχόμενη τριετία 2016-2019. Ο «πόλεμος» μεταξύ της συνδρομητικής τηλεόρασης και της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων Κυπέλλου έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη τριετία, 2013-2016 και έχει καταλήξει στις δικαστικές αίθουσες.

Οι τότε αποφάσεις της ΕΠΟ κρίθηκαν παράνομες και προχώρησε σε απευθείας ανάθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, ενώ πριν από λίγο καιρό με ανακοίνωσή της Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προσκάλεσε κάθε ενδιαφερόμενο τηλεοπτικό φορέα να συμμετάσχει σε διαγωνισμό για τα δικαιώματα της επόμενης τριετίας.

Τώρα λοιπόν η Forthnet με ανακοίνωσή της υποστηρίζει ότι «Για άλλη μία φορά, η ΕΠΟ με τις πρακτικές που ακολουθεί στη διαδικασία ανάθεσης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδος της τριετίας 2016-2019, καθιστά φανερό ότι δεν επιθυμεί να ακολουθήσει διαφανείς και ανοιχτές πρακτικές, αλλά διεξάγει δήθεν διαγωνισμό με μοναδικό σκοπό να τηρήσει τα προσχήματα. Η Forthnet δεν προτίθεται να νομιμοποιήσει τις μεθοδεύσεις της ΕΠΟ και  θα συνεχίσει να διεκδικεί την προάσπιση των συμφερόντων της στα ελληνικά δικαστήρια».

Όπως φαίνεται λοιπόν για ακόμα μία φορά η κόντρα ΕΠΟ και Forthnet θα καταλήξει στα δικαστήρια…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε