Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Θρίλερ με το «Όλα» του Θέμου Αναστασιάδη

Θρίλερ με το «Όλα» του Θέμου Αναστασιάδη

Είναι μία από τις παλαιότερες τηλεοπτικές εκπομπές και όπως είναι λογικό το να απουσιάσει ξαφνικά από το τηλεοπτικό τοπίο πριν ολοκληρωθεί η σεζόν προκαλεί ερωτηματικά.

Ο λόγος για την εκπομπή «Όλα Ξεκόλλα» του Θέμου Αναστασιάδη που παρουσιάζει μαζί με τη Δούκισσα Νομικού και που ξαφνικά «έσκασε» η είδηση ότι αναβάλλονται τα γυρίσματα. Λέω «αναβάλλονται» κι όχι «σταματούν» γιατί κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι πρόκειται να γίνει και αν θα συνεχιστούν.

Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες μου τα γυρίσματα που ήταν προγραμματισμένο να γίνουν τη Δευτέρα για τα επεισόδια που θα προβληθούν την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη αναβάλλονται… μέχρι νεοτέρας. Ο λόγος, σύμφωνα με πρόσωπα από την παραγωγή του οφείλεται σε προσωπικά προβλήματα του ίδιου του Θέμου που, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν έχουν να κάνουν με τον ΑΝΤ1.

Πάντως, την ερχόμενη βδομάδα είναι σίγουρο ότι δεν θα βγει στον αέρα η εκπομπή, αλλά αν τελικά συνεχιστεί ή θα επιβεβαιωθεί το… θρίλερ ρίχνοντας πρόωρα τίτλους τέλους, θα φανεί τις επόμενες ημέρες…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε