Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τι τηλεθέαση έκανε η… σόλο Σκορδά;

Τι τηλεθέαση έκανε η… σόλο Σκορδά;

Πρεμιέρα χθες για την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 που φέτος παρουσιάζει μόνη της η Φαίη Σκορδά χωρίς το σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα. Πώς τα πήγε λοιπόν την πρώτη μέρα η Φαίη στη… σόλο παρουσίαση του «Πρωινό»;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen η εκπομπή έκανε 39,9% καθαρό μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 36,6% στο δυναμικό κοινό. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο ομοιοθεματικός αντίπαλος της εκπομπής του ΑΝΤ1 είναι η ψυχαγωγική εκπομπή του EPSILON «Έτοιμο το πρωινό» με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, αξίζει να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη εκπομπή σημείωσε 5,8% καθαρό μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 5,4% στο δυναμικό κοινό.

Σίγουρα λοιπόν η σόλο-Φαίη έκανε εντυπωσιακή είσοδο και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα καταφέρει να κρατήσει τους τηλεθεατές. Επίσης, αξίζει να αναφέρω ότι πέρυσι η εκπομπή του ΑΝΤ1 “Το πρωινό” με παρουσιαστές τον Γιώργο Λιάγκα με τη Φαίη Σκορδά είχαν σημειώσει 27,3% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 25,3% στο δυναμικό κοινό για όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε